PHP programmeur vacature

PHP is een server-side scriptingtaal, dat wil zeggen een stuk software dat op de server draait en bepaalde instructies verwerkt in scripts. Wanneer iemand een website of pagina bezoekt, zijn al deze instructies al uitgevoerd en worden ze als HTML-Pagina naar de bezoeker verzonden. 

Het ontstaan van PHP

PHP is ontstaan in 1994, toen Rasmus Lerdorf, ontwikkelaar van de server-technologie van Apache, wilde bijhouden wie er op zijn persoonlijke site kwam. Hij noemde deze scripts daarom Personal Home Page Tools (PHP Tools). Bezoekers van zijn site, begonnen de scripts ook op hun eigen sites te gebruiken. De technologie heeft zich inmiddels ontwikkeld tot één van de meest populaire server side scripting talen. Na het uitkomen van PHP 3.0 is de naam gewijzigd in PHP: Hypertext Preprocessor.

Wat doet een php programmeur?

Met behulp van PHP kan men verschillende webapplicaties ontwikkelen. Een PHP programmeur ontwikkeld en programmeert PHP scripts. Vaak wordt PHP gebruikt in combinatie met de MySQL database. Met behulp van PHP kan men een website meer dynamisch maken. Waar men bij een pagina die puur in HTML geschreven is, eigenlijk alleen statische pagina’s kan creëren. Met PHP kan men bijvoorbeeld scripts inladen die als ware met de tijd of veranderingen aan de site mee gaan. Met PHP kan men onder andere scripts voor inlogsystemen, fora en interactieve blogs schrijven , hiernaast zijn er nog talloze mogelijkheden. Er bestaan naast PHP nog meerdere scripttalen, waarbij een PHP Programmeur ook met HTML moet kunnen werken.

PHP Programmeur functie

Een PHP programmeur kan denken aan de volgende functies:

•    PHP Programmeur
•    PHP Developer / PHP Ontwikkelaar
•    PHP Webdevelopment
•    PHP Web Programmeur
•    PHP Scripter

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor PHP programmeur vacature

Het belang van een goede linkbuilding strategie

Iedereen met een eigen onderneming heeft tegenwoordig een eigen website en daar komt ook een stukje linkbuilding bij kijken. Maar ben jij je ook bewust van een goede linkbuilding strategie? Het is goed om je daar eens in te verdiepen want dan kun je nog meer uit je onderneming halen. Dankzij linkbuilding kun je namelijk hoger in Google komen en wij kunnen je er wat meer over uitleggen. Het enige wat je dan hoeft te doen is het bericht door te nemen en dan zal de rest vanzelf gaan!

Belang van linkbuilding

Goede teksten zijn belangrijk voor je website, mede om dan hoger in Google te staan, maar ook linkbuilding speelt daarin een grote rol. Het gaat bij linkbuilding om het krijgen van relevante links op andere websites, die dan weer naar jouw website verwijzen. Wanneer je dan op een link klikt, dan kom je terecht op de pagina van dezelfde of juist van een andere website. Je zou een linkje eenvoudig kunnen herkennen aan een andere kleur, of er komt een streepje onder de tekst. Het is dan dat de tekst waar je website mee linkt, wat we een anchortekst noemen.

Meer links naar je eigen website

Je hebt verschillende manieren om links naar je eigen website te krijgen. Je zou je aan kunnen melden op startpagina’s, maar ook bij bedrijvengidsen en op marktplaatsen. Maar je kunt ook berichten en blogs publiceren, goede content schrijven en links ruilen met anderen helpen ook. Het is vaak een wisselwerking en als je overal in gaat investeren dan kun je ook sneller het resultaat er van terug zien.

Zelf kiezen voor linkbuilding of uitbesteden?

Je hebt verschillende opties als het over linkbuilding gaat, je kunt het namelijk zelf doen maar ook uitbesteden. Als je zelf goed weet hoe het werkt, dan kun je zelf een poging wagen maar veel ondernemers hebben er geen tijd voor. Goede content schrijven hoort er namelijk ook bij en dan kan het ook uit worden besteed of een wisselwerking zijn. Het is goed dat je voor jezelf nagaat hoe jij het aan wilt pakken. Maar waar het nog meer om gaat, is dat jij weet wat het belang is van een goede linkbuilding strategie. Je kunt dus meer bekendheid krijgen en hoger komen in Google en dat is toch ook wat je wenst? Hoe hoger je staat in Google, hoe meer mensen er op je website terecht komen. De kans is dan ook groter dat jij sneller producten verkoopt of diensten aan kunt bieden. Ervaar daarom zelf het gemak en de voordelen en dan wil jij niet meer anders.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Het belang van een goede linkbuilding strategie

Belangrijke zaken op kantoor

Voor een hoge productiviteit is het belangrijk dat je prettig kunt werken. De juiste omgeving draagt er namelijk zeker aan bij dat je productief bent op een dag. Maar wat zijn nou belangrijke zaken op kantoor? Dat vertellen we je in deze blog! 

Goed netwerk

Ten eerste is een goed netwerk heel belangrijk. Je kiest vaak een werkplek uit op basis van een goede plek en voldoende ruimte. Daar zit je dan, je zet je computer aan, start je browser op en de vervelende melding komt in beeld: geen internetverbinding. Dat is natuurlijk helemaal niet handig. Een slechte verbinding levert frustraties op, zorgt voor stress, en is zeker niet bevorderlijk voor je werkplezier. Daarom is het voor een hoge productiviteit altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat er een goed, snel netwerk is. Dit doe je door een goede router aan te schaffen en deze ook op een goede plek te zetten. Zet de router niet op de grond, maar juist op een tafeltje of een kastje. Plaats vervolgens geen metalen objecten of andere draadloze apparaten in de buurt. Deze kunnen het netwerk namelijk verstoren.

Goede apparatuur

Daarnaast is goede apparatuur ontzettend belangrijk op kantoor. Hierbij kun je denken aan de normale uitrusting voor in een kantoor, zoals goede computers om aan te werken, toetsenborden, schermen, een papiervernietiger en harde schijven en usb-sticks. Al deze dingen zijn noodzakelijk om snel en efficiënt te kunnen werken. Een trage computer verlaagt niet alleen het werkplezier, het levert ook nog eens stress op en het verlaagt de productiviteit aanzienlijk. Op een langzame computer kun je nou eenmaal een stuk minder efficiënt werken. Ook een goede printer is een belangrijk onderdeel van een kantoor. Je moet natuurlijk wel belangrijke documenten kunnen afdrukken. Het is niet handig als je voor elke afdruk een ritje naar de copyshop moet maken! Met een goede kleuren laserprinter van Refurbished Printer kun je zowel tekst als afbeeldingen snel afdrukken. Dit is efficiënt, en ziet er ook nog eens prima uit. Vergeet ook de beveiliging van je apparatuur niet, je wil immers niet dat je vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen terecht komen.

Een fijne werkplek

Ook een fijne werkplek draagt bij aan de productiviteit. Hierbij kun je denken aan de juiste temperatuur, voldoende daglicht, genoeg zuurstof, planten en kleurgebruik. Verder is het belangrijk om je bureau netjes schoon en opgeruimd te houden. Deze factoren dragen er allemaal aan bij dat je goed kunt concentreren en dus productief bent.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Belangrijke zaken op kantoor

Test

test

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Test